Hoppa till sidans innehåll

GDPR / Personuppgiftshantering


Med anledning av nya regler för lagring av era personuppgifter vill vi passa på att informera om vad det är föreningen har och vad det används till.

För medlemmar (oftast åkare och ledare) har vi namn, kontaktuppgifter som adress, telefon och mail samt personnummer. Kontaktuppgifterna används för kommunikation och informationsspridning och personnummer används för koppling till personen vid redovisning av närvaro. Vi har även bilder på åkare för visning på våran hemsida.

Närvaro sparas i digital form till kommande halvårsskifte när riksidrottsförbund och kommun skall ha in rapportering. I pappersform sparas motsvarande närvaroinformation i 7 år enligt skyldigheter i lag om ekonomisk redovisning. All kontaktinformation raderas när medlemskap sägs upp och åtaganden är fullgjorda. 

För att föreningen skall kunna hantera sina åtaganden internt och mot förbund och kommun är det ett krav för medlemskap att föreningen får rätt att lagra och hantera ovan redovisade uppgifter.

Om man som medlem vill få redovisat vilka uppgifter som föreningen har lagrade om sig skall en begäran om detta mailas till This is a mailto link

Du har även rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Läs gärna mer om vad som gäller för personuppgifter, säkerhet och integritetsskydd inom IdrottOnline: http://idrottonline.se/OmIdrottOnline/PersonuppgifterochIdrottOnline

 

Uppdaterad: 13 OKT 2017 13:29

Våra sponsorer:

Sponsring 17-18

Tumba Kraftklubb

Länkar

Skatesweden

Svenska Konståkningsförbundet

Stockholms Konståkningsförbund

Resultat Skatesweden

 

Följ oss på Instagram!

@botkyrka_kk

 

Postadress:
Botkyrka KK - Konståkning
Söderby Entreprenad AB, Söderby Gårds Väg 75
14451 Rönninge

Besöksadress:
Munkhättevägen 41
14745 Tumba

Kontakt:
Tel: 0853021099
E-post: This is a mailto link

Se all info